Support Indialogue: Every Donation Counts!

Steun Indialogue: Elke Donatie Telt! We nodigen je uit om deel uit te maken van het Indialogue Festival. Jouw steun speelt een cruciale rol in het vormgeven van het succes van dit interculturele evenement.

Elke donatie telt, ongeacht de grootte. Sluit je aan bij een gemeenschap van kunstliefhebbers die geloven in culturele uitwisseling en expressie. Jouw bijdrage brengt getalenteerde artiesten samen, waarbij de Indiase cultuur wordt tentoongesteld en artistieke grenzen worden verlegd. Het Indialogue Festival bevordert ontdekking, dialoog en groei. Ondersteun prikkelende discussies, boeiende workshops en verlichtende conferenties.

Doneer nu en maak een verschil!

Hoe

Om een ​​donatie te doen, klikt u op de onderstaande link of scant u de QR-code. Onthoud dat hoe meer je geeft, hoe groter de impact die je zult hebben op het festival en de betrokken artiesten. Samen kunnen we deze viering van podiumkunsten echt buitengewoon maken.

Bedankt voor je steun aan het Indialogue Festival en voor het deelnemen aan deze transformerende culturele ervaring. Jouw vrijgevigheid wordt zeer gewaardeerd.

Verrassend eenvoudig betalen met Payconiq

  • Scan de QR-code met de app
  • Bevestig met uw pincode, vingerafdruk of gezichtsherkenningsfunctie
  • U ontvangt direct een bevestiging van betaling

De volgende apps ondersteunen Payconiq-betalingen

Indialogue wordt ondersteund door