Vrijwilliger

De deadline voor aanvragen is 31 oktober 2023

Meld je aan als vrijwilliger voor Indialogue Festival (21 – 26 november 2023) en maak deel uit van een buitengewone viering van uniek nieuw werk en de uitwisseling van door India geïnspireerde kunst en cultuur. Verenig internationale kunstenaars met wetenschappers, bedrijven, scholen en kunst- en cultuurliefhebbers in de pittoreske steden Gent en Leuven (België). Word onze collega voor een week vol optredens, boeiende presentaties, interactieve workshops en andere vormen van creatieve en culturele uitingen. 

We zijn op zoek naar toegewijde vrijwilligers om te helpen met verschillende taken voor en tijdens het evenement. In ruil daarvoor ontvang je een gratis evenementticket en een uitnodiging voor ons exclusieve vrijwilligersdiner. Meedoen als vrijwilliger bij Indialogue Festival is een kans om samen een onvergetelijke ervaring te creëren. Onze collaboratieve, door vrijwilligers gedreven aanpak is een belangrijk aspect van de unieke charme van het evenement. 

Sommige vrijwilligersfuncties vereisen mogelijk eerdere ervaring of specifieke vaardigheden, terwijl andere gemakkelijk ter plaatse kunnen worden geleerd.  

Ons selectieproces voor vrijwilligers begint in juni 2023 en we zullen doorlopend vrijwilligers bevestigen. U kunt in september 2023 iets verwachten van Ayla of Laura, onze hoofdcoördinatoren.

Alle vrijwilligers hebben voldoende tijd om deel te nemen aan het evenement, met een verwachte inzet van de uren volgens hun toegewezen taken (die niet meer dan 25 uur bedragen). Sommige rollen, zoals locatie-assistent, vereisen specifieke tijd- en locatieverplichtingen, terwijl andere, zoals fotografie of videografie, meer flexibiliteit bieden.

Als je geïnteresseerd bent om vrijwilliger te worden, vul dan ons aanmeldingsformulier in. De deadline voor aanvragen is 31 oktober 2023. We raden je aan zo snel mogelijk te solliciteren.  

We zijn met name geïnteresseerd in vrijwilligers die artiesten willen ontvangen, catering willen verzorgen, met artiesten willen rondrijden en social media liefhebbers (o.a. fotografie, videografie en grafische vormgeving). 

We kunnen studenten een certificaat van deelname verstrekken. Deze kan gebruikt worden voor stagedoeleinden. 

Schrijf je in om vrijwilliger bij ons te worden

Als je geïnteresseerd bent om vrijwilliger te worden, vul dan ons aanmeldingsformulier in.

De deadline voor aanvragen is 31 oktober 2023. We raden je aan om zo snel mogelijk te solliciteren.